Jeg har i mange år ønsket å gå med strikkegenser ute - selv om det er kaldt og blåser. Norge er et kaldt land. Det er mye vind og gensersesongen er kort. Som regel må jeg ta på en vindjakke for ikke å fryse. Men da dekkes jo de fine genserne til. Jeg har derfor lenge lett etter noe vindtett jeg kan ha innerst, uten å finne noe som egner seg.

Under OL på Lillehammer i 1994 hadde jeg et tilfeldig møte med en dame som gikk med nettopp et tynt vindstoff under genseren sin. Om det var et hjemmelaget plagg eller kjøpt, fikk jeg aldri vite. Jeg syntes det var så smart at jeg ikke kunne glemme ideen. I tiden etter OL prøvde jeg å lete etter et lignende vindplagg, men fant hverken produktet i butikker eller syltynne vindstoff jeg kunne sy en vindtrøye av selv.

28 år etter kan jeg endelig dele det jeg har jobbet intenst med i 2 år. Windwear! Dette er en unisex vindtrøye som kommer i 3 ulike farger. Ment til å ha under genseren for å tåle vind og kaldt vær. Så slipper vi å alltid måtte gjemme oss under de store, tunge jakkene.

Følg meg gjerne på Instagram @windwearofnorway for oppdateringer